KAPETANI - SKIPERI - MORNARI

Dobro došli na prvi i najveći nautički Portal u ex-YU regionu

Osnovan početkom 2006. godine kao segment velikog medijskog dokumentarno – nautičko – ekološkog projekta TV serije od 101 polučasovne emisije. Okupio je svu relevantnu nautičku publiku od malih do profesionalnih nautičara, od samogradnje do brodograditeljske industrije, od Save i Dunava do Atlantika i Pacifika. U stalnom usponu, rastu i razvoju svakodnevno podiže standarde gladanosti i posećenosti na svom Portalu, Berzi, e-Shopu, YouTube kanalu, i na Facebook strani i profilu. Naš projekat je baziran na činjenici da atraktivnost života NA VODI ima sve više poklonika. Broj ljudi koji često borave na svojim splavovima ili sa čamcima i brodovima izlaze u plovidbu, odlaze na pecanje ili svakodnevno samo šetaju obalom, prevazilazi desetine i desetine hiljada poklonika vode. Putem portala NA VODI se obraćamo upravo Vama, ali i armiji Vaših prijatelja i rođaka koji Vam rado dolaze u posete, a isto tako i svima koji tek treba da izađu na vodu i osete makar deo užitaka koje donose ovakve aktivnosti.

Berza NA VODI Predstavlja najveću i najažurniju berzu novih i polovnih plovila, motora i opreme, kao i najveću arhivu prodatih čamaca, brodova i motora po kojoj se upravljaju sve berze, pojedinci i zvanične državne institucije prilikom formiranja cena i procena vrednosti.

e-Shop NA VODI 24 časa 365 dana u godini svojim članovima i korisnicima pruža tehničku i tehnološku podršku, dostavlja robu i daje savete u oblasti opremanja, servisiranja i održavanja plovila, motora i opreme.

Portal NA VODI je vremenom prerastao u elektronski i medijski nautički centar od koga su mnogi učili, u koji su mnogi gledali, od njega prepisivali, ali ga nikada nisu dostigli.

Redakcija: redakcija@navodi.com
Telefon: +381 63 48 33 30

© 2006 - 2017 Portal NA VODI
www.navodi.com
Sva prava zadržana